RS A -15

Wie talent heeft voor rope skipping wordt op het einde van het seizoen (mei-juni) uitgenodigd om selectieproeven te doen voor de wedstrijdgroep. Onze jongste wedstrijdskippers (mini’s en beloften van 8 tot 14 jaar) komen dan na hun selectie in deze wedstrijdgroep terecht. Ze trainen met z’n allen twee keer per week (woensdagavond van 19 tot 20:30 en zaterdagmiddag van 11 tot 13 uur) zodat ze op de wedstrijden goede resultaten kunnen behalen. Per jaar worden er twee verschillende selectiewedstrijden gesprongen waarbij ze gequoteerd op hun skills (snelheid en choreo). Naast een individuele wedstrijd springen ze ook mee met het teamkampioenschap van hun leeftijdscategorie. 

Onze springers trainen dus hun snelheid, uithouding en creativiteit met hun springtouw. Naast de deelname aan de wedstrijden voor mini’s en beloften proberen we onze springers ook klaar te stomen voor de wedstrijdgroep +15.

Wie vragen heeft over de selecties mag steeds contact opnemen met de lesgevers.

Een wedstrijdskippers heeft naast een individueel touw (6/9 euro) ook een individueel blokjestouw (14/16 euro) nodig en een speedtouw (15/25 euro).

Waar en wanneer?

woensdag van 19u tot 20u30 in sportarena (sporta)
én
zaterdag van 11u tot 13u in Sila (middenschool)

Hoofdtrainster

Natasja Glassée – natasja.glassee@telenet.be