UPDATE MBT CORONAVIRUS

Met echt héél véél pijn in ons hart moeten we melden dat het turnfeest dit seizoen niet kan doorgaan.
Door de verlenging van de maatregelen van de overheid, tot al minstens 19 april én met kans op verlenging tot 3 mei, is het onmogelijk om onze show te laten plaatsvinden. De kans dat dit zou mogen doorgaan voor onze gezondheid is enorm klein én wanneer dit wel zou mogen is de voorbereidingstijd voor onze springers en gymnasten onvoldoende.
Als club zijn we volop op zoek naar oplossingen rond een aantal zaken die betrekking hebben met het turnfeest.
Er komt een mogelijkheid voor de terugbetaling van de tickets. Dit gaat gebeuren op één specifieke dag (niet via mail of via de leerkracht van je groep!). Wanneer deze dag zal plaatsvinden, hangt af van het verdere verloop. We houden jullie op de hoogte. Wel vragen we jullie uitdrukkelijk om solidair te zijn samen met ons. Als vereniging willen we het beste voor al onze leden. En ook wij zien een grote streep door de rekening door dit gebeuren. Geld dat onrechtstreeks voor jullie kinderen bedoeld is door ze kwaliteitsvolle lessen te geven met goed materiaal en opgeleide lesgevers.
Daarnaast zijn we volop bezig met een oplossing te zoeken voor de aankoop van de foto’s (groeps en individueel) die normaal zou plaatsvinden op het turnfeest. Wanneer we hier meer informatie over hebben, laten we het jullie zeker weten.

Ook zijn we genoodzaakt om al onze sportlessen te annuleren tot minstens 19 april.
We hopen natuurlijk, samen met jullie, dat we dit seizoen toch nog samen aan sporten toekomen. Laat ons duimen!

Wanneer je nog vragen hebt, mag je ons zeker contacteren.

Hopende op jullie begrip
Zorg goed voor jezelf en elkaar

Bestuur Gym Westerlo